Kokeile näitä terveellisiä mustikkajuomia immuniteettia varten. Boost Blueberry tiedetään olevan yksi niistä superruoista, jotka ovat täynnä ravintoaineita.

Mustikka ja immuniteetti

Mustikka vahvistaa immuniteettiasi ja pitää sairaudet loitolla. Mustikka on yksi niistä superruoista, jotka ovat täynnä ravintoaineita. Hydratoi itseäsi ravintoaineilla ladattujen mustikkajuomien kanssa!

Mustikka, tuo marjahedelmien perheeseen kuuluva tärkeä pohjoisen hedelmä, on todellinen piilotettu helmi. Sen alkuperä voidaan jäljittää Pohjois-Amerikkaan. Vaikka se ei ole kovin suosittu Intiassa, se ottaa vähitellen ja hitaasti kiinni muu suositut hedelmät . Hieman hapan ja hapokkaan maun vuoksi sitä käytetään enimmäkseen jälkiruokiassa neutraloimaan makeuden ylikuormitusta. Mustikka tiedetään olevan yksi niistä superruoista, jotka ovat täynnä ravintoaineita. Mustikka tunnetaan erityisesti sen immuniteettia lisäävistä vaikutuksista. Sen anti-inflammatoriset ja antioksidanttiominaisuudet voivat auttaa pitämään poissa yleisiä infektioita ja erilaisia ​​sairauksia. Oregonin osavaltion (Yhdysvallat) yliopiston suorittamassa tutkimuksessa havaittiin, että mustikat sisältävät yhdisteen nimeltä pterostilbeeni, joka edistää immuunijärjestelmää aktivoimalla ihmisen katelikidiinimikrobisen peptidin (CAMP) geenin.

mustikkajuomilla

Huolimatta valtavista terveysvaikutuksistaan, monet eivät voi syödä mustikoita sellaisenaan. Siksi se yleensä sekoitetaan jälkiruoiksi ja esim aamiaismurojen joukkoo. Kun kesän aurinko lämmittää täydellä teholla (ne muutamat päivät kesässä), kylmät juomat ovat parempia kuin painavat ateriat. Joten mustikoita voidaan tällöin nauttia virkistävien juomien seassa, joissa on marjojen tuore, pikantti maku.

Tässä on ideoita mustikkaisista kesäjuomista

1.Mustikkasmoothie

Tämä on helppo juoma valmistaa, aika menee vain muutamassa minuutissa. Sekoita mustikat jogurttiin, veteen, hunajaan ja kaneliin ja sekoita ne kaikki toisiinsa. Monet rakastavat tätä juomaa, se on todella virkistävää! Mustikka smoothie on myös erinomaisen terveellinen.

2.Mustikka- ja kaurajuomat.

Kiireisinä aamuina mustikkakaurajuoma voi olla loistava vaihtoehto aamiaiseksi, varsinkin jos sinulla ei ole ruokahalua raskaaseen ateriaan tai viime yö venähti pikkutunneille juhliessa. Tee milkshake kauran, mustikoiden ja haluamasi pähkinöiden ja siementen kanssa. Tämä antaa sinulle virtan erittäin pitkään. Helppoa, nopeata ja maukasta!

3.Mustikka Virgin Mojito

Tämä juoma on täydellinen vieraillesi. Murskaa / sekoita mustikat ja lisää hedelmät lasiin, joka on täynnä vettä ja soodaa. Lisää murskattu jäätä, sitruunamehua ja mintun lehtiä ja viileä mojito on valmis.

4.Mustikka jäätee

Blueberry jäätee

Hauduta sitruunatee ja jäähdytä se siihen liotettujen ja murskattujen mustikoiden kanssa. Tämä mustikoiden kanssa infusoitu tee auttaa poikkeuksellisen hyvin voittamaan lämmön kesällä. Nämä kosteuttavat juomat täynnä mustikoiden aromia ja raikkautta auttavat sinua kulkemaan helposti aurinkoisten päivien läpi. Sateisena päivinä suosittelen mustikkapiirakoita, niistä lisää tuonnenpana