fullsizeoutput_1813.jpeg
4imblue.jpg
fullsizeoutput_1813.jpeg

KOULUN PENKILTÄ KAUPAN HYLLYLLE


SCROLL DOWN

KOULUN PENKILTÄ KAUPAN HYLLYLLE


Ensimmäinen i’m blue -erä, 89 pulloa, valmistettiin käsin koulumme kotitalousluokassa marraskuussa 2015. valmistusmenetelmämme ja ajahallintamme olivat vielä hiomattomia, joten päädyimme juoksemaan laatikot kainalossa viimeisen kymmenen sekunnin aikana koulusta ulos, juuri ennen kuin hälyttimet menivät päälle. jos olisimme myöhästyneet, sakko olisi johtanut konkurssiin.

olemme päässeet näistä ajoista pitkälle.

4imblue.jpg

vuodesta 2015


vuodesta 2015


Vuonna 2015 me, neljä espoolaista lukiolaista, päätimme osallistua nuori yrittäjyys ry:n vuosi yrittäjänä -kurssille, jonka tarkoituksena oli luoda liikeidea ja pyörittää sen ympärillä yritystä lukuvuoden ajan. Syntyi haave omasta i'm blue -mustikkalimonadista. 

 

kehitysprosessin aikana korostuivat kolme tiimillle rakasta asiaa:                      ruoka, terveys ja suomalainen luonto

 

aloitimme pienestä, mutta jouduimme kasvattamaan tuotantoa pian nopeasti kasvaneen kysynnän johdosta.  

imblue2.jpg

 

asiakkaiden palaute on ollut loistavaa. nykyään i'm blue -mustikkalimonadia myydään kahviloissa, ravintoloissa ja ruokakaupoissa ympäri maan. LIMONADIA ON VIETY MYÖS MAAILMALLE, VIIMEISIMPÄNÄ AASIAAN.

 

KESÄLLÄ 2017 SAIMME KUNNIAN OLLA OSANA SUOMEN PAVILJONKIA MAAILMANNÄYTTELYSSÄ ASTANASSA, KAZAKHSTANISSA. TÄMÄ SILMIÄ AVAAVA KOKEMUS OLI ENIMMÄINEN ASKEL KOHTI MAAILMANmarkkinoita. seuraavat askeleet ovatkin jo otettu, ja ensimmäiset erät mustikkalimonadia on viety saksaan, singaporeen ja thaimaahan.

 

kokemus on ollut kasvattava. matka on antanut rohkeutta uskoa itseemme sekä joskus päättömmiin ideoihimme. se on tuonut myös neljä toisilleen tuntematonta nuorta toteuttamaan heidän yhteistä unelmaa.

 

unelma levittää kotimaisia mustikoita maailmalle pullo kerrallaan